Om mig!

Jag är pedagog i scenisk gestaltning, skådespelarcoach, scenkonstregissör och intimitetskoordinator. Född och uppvuxen i Nynäshamns kommun och med rötter i Skåne. Min passion för konsten skådespeleri började i unga år när jag, endast fem år gammal och med total fokus, studerade skådespelarna på TV för att sedan göra tappra försök att imitera dem. Min mamma, pappa och tre år äldre syster fick tålmpdigt ställa upp som publik. 

1995, många år senare och efter flera roller i olika produktioner, lämnade jag Sverige för ett års äventyr i Kina. Det året blev snabbt 21 år och fyra fler länder (Marocko,  Indien, Malaysia och England). Jag lämnade Sverige med en tom resväska och kom tillbaka med en väska full med unika erfarenheter av att ha arbetat i olika kulturer och talangfulla  artister.  Under åren har jag utbildat skådespelare och regisserat föreställningar på kulturhus, scenkonsthus,  teaterkompanier, universitet och scenskolor. 

Jag har en MA (master) i Actor Training and Coaching från Royal Central School of Speech and Drama där jag också har studerat regi. Förutom min master har jag studerat dramaturgi på RADA, har en kandidatexamen i Pedagogik och diplom i Dramapedagogik.   

Sedan 2016 driver Scenstudio Sthlm på Roslagsgatan 19 där jag erbjuder workshops och 1:1 coaching.

Foto of Malin sitting outside on stone steps.